Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kresba

 

Kresba provedena uhlem, grafitovou tužkou, popřípadě suchými pastely...





Ukázka prací z období výtvarné tvorby na fakultě architektury v Brně. Nejlepší práce se bohužel nepovedlo zdokumentovat. Kresba je provedena na balící papír rozměru přibližně A0 grafitovou tužkou 4-7B.


Hlava Lebka Klobouky

David Otrok Neco





Opět práce z období působení na fakultě architektury. Tentokrát se jedná o kreslířskou praxi, což je přibližně 5ti denní pobyt v jihomoravském městě Znojmo za účelem zdokonalení kresby. Zejména pak architektury.


Most Kostel

Rotunda Pivovar    

Namesti Kostel2




Tentokrát jde o trochu barev opět z výtvarné tvorby na FA. V šibeničním termínu si bez předchozí zkušenosti osvojit základy práce s bar. pastely. To byla hlavní náplň těchto hodin. Příprava na projekt 'Figurama'.


B Otrok B On B Ona





Nyní již samotná Figurama. Jde o projekt figurální kresby různými technikami, kterého se zůčastňují školy z různých koutů celé evropy a kterého se učastnila i FA VUT. Technika tvorby v tomto případě spočívala ve vymodelování vlasního těla v měřítku 1:4 z paríru. Rastr byl 1x1 cm. Na základě této zkušenosti bylo později nakresleno finální dílo.. opět suchými pastely. Obraz je publikován v knize Figurama 05.


Panak Figurama



 


A konečně, zatím nejaktuálnější práce. Dibujo modelo al natural - předmět na UPV. Velni zábavné kreslení aktu přírodním uhlem na bílý papír velikosti A0. Jedna kresba trvá přibližně 30-45 minut.


Dibujo Dibujo2

Dibujo3 Dibujo4 Dibujo5

Dibujo6 Dibujo7 Dibujo8